Zelfbouwloodsen

/Zelfbouwloodsen
Zelfbouwloodsen 2019-02-28T17:20:59+00:00

Zelfbouwloodsen

Onze zelfbouwloodsen zijn in elke maat verkrijgbaar. Hieronder hebben wij een aantal pakketten samengesteld om een prijsindicatie te geven. Q Loodsen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke afmetingen. Vraag vandaag nog uw offerte aan door hieronder op de knop te klikken!

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan
  • Inclusief 1 stalen loopdeur

  • Inclusief 1 sectionaaldeur

  • Inclusief zetwerk

  • Inclusief montagematerialen

  • Inclusief transport

  • Keuze uit 12 kleuren

Volledig naar wens

De zelfbouwloodsen die u hierboven ziet staan zijn slechts voorbeeldpakketten om u te laten zien wat de prijzen voor een loods ongeveer zijn. Bij Q Loods kunt u uw zelfbouwloods namelijk volledig naar wens samenstellen. U kiest zelf de afmetingen (breedte, lengte, goothoogte, nokhoogte) en alle overige facetten, zoals eventuele sectionaal- en loopdeuren. Deze door u samengestelde zelfbouwloods kunnen wij vervolgens leveren als zelfbouwpakket, zodat u de loods zelf kunt bouwen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor onze montageservice.

Montageservice

Als u inderdaad kiest voor onze montageservice, dan zullen wij de complete loods voor u bouwen. Uiteraard bent u welkom om ons hierbij te helpen om zo de kosten voor manuren te sparen. Kiest u er toch voor om de zelfbouwloods echt zelf te bouwen, dan krijgt u van ons hulp van twee kanten. U krijgt namelijk sowieso een uitgebreide montagehandleiding waarin u alles duidelijk wordt uitgelegd. Daarnaast helpt één van onze monteurs u één dag mee om u alles uit te leggen en u op weg te helpen, zodat u de zelfbouwloods uiteindelijk verder zelf bouwt.

Bedrijfshallen

Onze zelfbouwloodsen zijn ook verkrijgbaar als bedrijfshallen. Ook bij deze grote loodsen geldt dat u volledig de vrije keuze heeft in afmetingen, deuren, mate van isolatie en meer. Daarnaast geldt voor de bedrijfshallen ook dat ze geleverd kunnen worden als een zelfbouwloods die u dus helemaal zelf in elkaar kunt zetten.