• Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie
 • Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie

Loods bouwen

Qloods Google Mijn Bedrijf Reviews

Een loods bouwen?

Wilt u een nieuwe loods bouwen? Dan bent u bij QLoods aan het juiste adres. Uw prefab loods bestelt u op maat. Doordat u zelf de afmetingen aangeeft, zijn de mogelijkheden van een loods bouwen groot. In Purmerend vindt u ons kantoor, onze showroom en productielocatie.

De loodsen van Qloods worden prefab geleverd, oftewel als loods bouwpakket. De loodsen zijn zo ontwikkeld en worden zo geproduceerd en geprefabriceerd, dat u op de bouwplaats alle elementen ontvangt. Alle elementen zijn genummerd, zodat u met de uitgebreide montagehandleiding snel en eenvoudig zelf uw loods kan monteren. Een loods bouwen is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bouwt u liever niet zelf? Dan kunt u uw loods ook laten bouwen. Schakel het QLoods montageteam in.

loods-online-loods-samenstellen

Online ontwerpen 3d tool

Bouw snel en gemakkelijk uw eigen loods online.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

loods-offerte-aanvragen

Vrijblijvende offerte

Vraag snel en eenvoudig een gratis offerte aan.
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Hoe werkt het?

U stelt uw loods naar uw wensen samen met onze 3D configurator en ontvang direct een vrijblijvende prijsindicatie. Of u vult het 5 stappen offerte formulier in. Ons team stelt dan uw offerte samen. Per mail ontvangt u de eerste offerte inclusief tekeningen in uw mailbox. Zo heeft u direct een indicatie van de prijs van de loods en hoe de loods eruit gaat zien.

Daarna nemen wij telefonisch contact op om uw offerte door te nemen. Uit ervaring weten we dat er altijd vragen zijn. Deze verwerken we direct in de offerte, zodat u een nog duidelijker beeld heeft van de prijs. Afhankelijk van of u een vergunning nodig heeft, een financiering moet regelen of op zoek gaat naar een bouwkavel bespreken we tijdens het telefoongesprek op welk moment wij weer contact met u opnemen.

Graag nodigen wij u uit in onze showroom. Hier bespreken we dan nogmaals uw wensen. Laten u de materialen zien waarmee QLoods bouwt en de vele keuzes in profielen, ramen en deuren en kleuren. Is de loods precies zoals u deze voor ogen heeft, dan sturen wij u een orderbevestiging en gaan aan de slag.

Niet al mijn wensen zijn mogelijk in de configurator

Wilt u een loods bouwen met opties die niet in onze 3D configurator staan? Dat is geen probleem. Op het laatste veld vindt u een vakje met extra informatie. Plaats hier uw wensen in. Wij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen en stellen dan voor u de offerte op.

Materialen

QLoods produceert en levert alleen de beste kwaliteit loodsen. QLoods levert stalen loodsen. Het frame is samengesteld uit verzinkt koudgewalst stalen C-profielen. De dak- en wandbeplating zijn onderhoudsvrij, voorzien van de beste  coating in de markt. De HPS200 ultra coating. Bovendien verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zetwerk wordt in dezelfde kleur en coating meegeleverd. Kiest u voor een loods bouwen van QLoods? Dan koopt u kwaliteit!

Staalconstructie

De stalen constructie is samengesteld uit koudgewalste gegalvaniseerde C profielen. Deze C profielen worden in onze fabriek aan elkaar gemonteerd tot prefab elementen. Op de bouwplaats ontvangt u deze prefab elementen, die samen het frame vormen tot de dragende constructie.

Staalframe is een innovatieve en duurzame manier van efficiënt bouwen. Het voordeel van uw loods bouwen met koudgewalst staalframe is dat u lichtgewicht bouwt.

loods bouwen staalconstructie qloods

Dak

Gaat u een loods bouwen, dan is de functie van de loods belangrijk voor de keuze van isolatiedikte. In de regel kunt u uitgaan van:

 • 40 MM Vorstvrij opslag
 • 60 MM Opslag / hobbymatig gebruik
 • 80 MM Lichte industrie opslag / werkplaats
 • 100 MM Wand RC 4,5 bouwbesluit werkplaats incl. kantoor
 • 125 MM Bouwbesluit werkplaats / kantoor
 • 150 MM Koel- en vriescellen

U heeft keuze uit verschillende dakpanelen en een ruime keuze in kleur. QLoods dakprofielen worden geleverd met een HPS 200Ultra coating.

Wanden

Bij Qloods heeft u een ruime keuze in wandbeplating afgewerkt met de beste coating, de HPS200 Ultra coating.

Ook heeft u keuze uit maar liefst meer dan 20 RAL kleuren. De functie van de loods bepaalt de juiste isolatie dikte. Zie hierboven het overzicht.

Wilt u een geisoleerde loods bouwen, maar met een ongeisoleerde profiel zoals fels of rabat? Neem dan direct contact op met ons team.

loods bouwen gevelbeplating qloods

Deuren

QLoods heeft verschillende soorten deuren leverbaar. Naast loopdeuren uit staal, kunststof of aluminium, met of zonder glas, leveren we ook sectionaaldeuren voor uw loods.

Sectionaal deuren, beter bekent onder de naam overheaddeuren, zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Ruime keuze in kleur, handbediening of elektrische bediening en structuur afwerking.

Ramen

Wilt u een loods bouwen en optimaal gebruik maken van daglicht? Maak dan de keuze voor lichtdoorlatende dakplaten. U leest er alles over op onze pagina Dakbeplating.

Daarnaast heeft u bij QLoods ook de mogelijkheid om ramen te plaatsen. Er is keuze uit vaste, kiep en vast/kiep kantel ramen en verschillende afmetingen en keuze in kleuren. 

Dakgoten

QLoods levert standaard een stalen gotenpakket voorzien van een coating aan beide zijden van het dak. De eenvoudige montage, lange levensduur en het design is kenmerkend voor deze goot. Het gotenpakket bestaat uit:

 • goot beugels
 • goot bak
 • afvoer
 • afvoerpijp tot onderkant van de beplating
 • verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, grijs en zink

loods bouwen gotenpakket

Alle voordelen van een Q loods bouwen op een rij

 • Licht in gewicht
 • Op maat geproduceerd in onze fabriek in Purmerend
 • Snelle levering
 • Leverbaar in verschillende soorten dak beplating
 • Leverbaar in verschillende soorten wandbeplating
 • Leverbaar in verschillende isolatiediktes
 • Keuze in deuren en ramen
 • Keuze uit meerdere kleuren met de beste coating
 • Zelf monteren is gemakkelijk met de uitgebreide montagehandleiding
 • Montage door QLoods team mogelijk

Gemiddelde bouwtijd minder dan een week!

Wat kost een loods bouwen

De kosten van een nieuwe loods bouwen zijn afhankelijk van verschillende keuzes zoals u hierboven heeft gelezen. De prijs van een loods bouwen is afhankelijk van de afmeting van de loods. De dak- en wandbeplating. Gewenste aantal deuren en/of ramen. Daarom kunnen we ook niet snel een antwoord geven op de vraag wat kost een loods bouwen per m2. Dit is echt afhankelijk van uw wensen. 

Benieuwd naar de kosten van een loods bouwen op maat? Vraag dan een offerte aan. Met onze 3D configuratie kunt u zelf gratis uw loods samenstellen. Of vul het 5 stappen offerte formulier in en ons team gaat voor u aan de slag. 

Kiest u voor QLoods, dan kunt u een goedkope loods bouwen. U kunt uw loods zelf bouwen of laten bouwen.

Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met ons verkoopteam! Zij vertellen u graag persoonlijk alle mogelijkheden die er zijn.

loods-online-loods-samenstellen

Online ontwerpen 3d tool

Bouw snel en gemakkelijk uw eigen loods online.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

loods-offerte-aanvragen

Vrijblijvende offerte

Vraag snel en eenvoudig een gratis offerte aan.
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Loodsen van QLoods in beeld

Jan VlJan Vl
07:33 17 Nov 23
Reageren snel
Kenny CKenny C
09:59 23 Aug 23
Vlotte samenwerking, correcte afspraken en communicatie.
Camping 't GeuldalCamping 't Geuldal
13:20 16 Aug 23
Wij hebben voor onze camping een loods van 10x15mtr laten bouwen door Q Loods voor onze nieuwe binnenspeeltuin.We hebben de tekeningen die we ontvangen hebben van Q Loods direct gebruikt om de vergunning voor de loods aan te vragen.Omdat de welstand van de gemeente specifieke eisen had betreffende de ramen werd het een mooi uitdaging.Q Loods heeft ons hierbij uitstekend geholpen met advies en uitvoering. De montage verliep snel en nauwkeurig.Het is een schitterend gebouw geworden waar wij en zeker de kids op Camping ’t Geuldal veel plezier aan zullen beleven.We zijn inmiddels gestart met een nieuw project in samenwerking met Q loods. In dit geval wordt het een sanitair-gebouw met aan 2 zijden een plat dak en in het midden een zadeldak.Kortom een mooi bedrijf om mee samen te werken!
Roel GeersingRoel Geersing
18:46 12 Jun 23
Heel goed geholpen echt top
Eelke SchaaperEelke Schaaper
19:05 14 Nov 21
Een paar maanden geleden heb ik een kleine loods van 42m2 bij ze besteld. Deze heb ik zelf in elkaar gezet. En ik ben ontzettend blij met het resultaat! Om hem zelf te bouwen raad ik wel aan zelf wat klus ervaring te hebben en goed gereedschap. De handleiding is ondanks een paar fouten heel goed, maar een paar punten op de i zouden het nog wat makkelijker maken. Wat het bedrijf heel goed maakt is ook dat ze goed te bereiken zijn en je ook direct met de mensen doorgeschakeld wordt die er verstand van hebben. Het nummer op de website is niet vaak bereikbaar maar met interne nummers krijg je wel contact en wordt je perfect geholpen. Een bedrijf wat gewoon bereikbaar is voor hulp is tegenwoordig echt bijzonder!! Ook hebben ze een goede samenwerking met de bedrijven die het glas en roldeur leveren. Dit werd helemaal volgens schema geleverd en ingebouwd. Samenvattend: Top kwaliteit en goed te bouwen.
Patrick TimmerPatrick Timmer
09:48 29 Aug 17
Johan KorenbergJohan Korenberg
13:25 01 Aug 17
js_loader
Waarom een loods bouwen met de configurator?

Het team van QLoods adviseert bij de bouw van uw loods. We gebruiken de online loods samenstellen generator, zodat u zelf uw loods eenvoudig kan samenstellen. U kunt dan direct zien hoe uw loods eruit kan zien. U heeft direct een beeld. Daarnaast ontvangt us snel in uw mailbox een prijs voor de loods.

Heeft u vragen? We denken ook graag mee bij de inrichting van uw loods. Denk hierbij aan het plaatsen van een entresol, ook wel bekend onder de naam verdiepingsvloer of het plaatsen van staalframe tussenmuren voor kantoorruimtes, zodat u nog meer ruimte creëert.

Wilt u hierover meer informatie? Bel naar 06-27840352 of vul onderstaand contactformulier in en wij nemen snel contact op. Op de hoogte blijven over de loodsen die wij opleveren? Volg ons facebook account.