Montage loods van zelfbouwloodsen

De montage van Q loodsen is relatief eenvoudig. Daarom kunnen wij uw loods leveren als zelfbouwpakket, welke u vervolgens helemaal zelf in elkaar kunt zetten.  U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de gehele montage aan Q Loods over te laten.

Montageopties

  • Zelf bouwen

  • Complete montage door Q Loods

Korte samenvatting montage
De voeten waaraan de spanten worden bevestigd worden naar keuze met keilbouten of chemische ankers vastgezet. Vervolgens worden de aanwijzingen van de meegeleverde bouwtekeningen opgevolgd. De basis is een grote overzichtstekening waar alle onderdelen op staan aangegeven. Op deze tekeningen staan de nummers van de onderdelen weergegeven; deze nummers staan ook op de onderdelen zelf.

Optie 1: Zelf bouwen

Wanneer u ervoor kiest om uw Q loods compleet zelf te bouwen ontvangt u alle benodigde tekeningen en instructies om de loods te kunnen plaatsen. Nadat wij opdracht van u hebben ontvangen, wordt er altijd contact met u opgenomen om al uw wensen door te nemen. U kunt dan gelijk overleggen over de montage en alvast enkele voorbereidende instructies ontvangen.

Optie 2: Complete montage door Q Loods

Een tweede optie is de complete montage aan onze ervaren monteurs over te laten. Wij zullen uw volledige loods bouwen, waardoor u naar de montage geen omkijken heeft. In de meeste gevallen kunnen wij het bouwen van een Q loods zelf binnen één week afhandelen. Zo kunt u enorm snel al genieten van uw nieuwe werk- of opslagruimte. U kunt er ook voor kiezen om tijdens de montage mee te helpen en zich te laten ondersteunen door onze monteurs. Met deze laatste optie bespaart u aanzienlijk op de montageprijs, omdat de monteurs sneller kunnen bouwen.

Vraag naar de mogelijkheden
Montage loods door Q Loods