• Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie
 • Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie

Zonnepanelen op loods

Qloods Google Mijn Bedrijf Reviews

Zonnepanelen op loods Nu mogelijk bij QLoods

Zonnepanelen op uw loods, zodat u gebruik kan maken van duurzame energie? Kies dan voor QLoods. Geef bij uw offerte aanvraag aan dat u zonnepanelen op uw loods wilt.

Hoe werkt het? 

Stel uw loods compleet naar uw wensen samen met onze 3D configurator. Geeft in het tekst veld aan dat u direct zonnepanelen wilt plaatsen. Wilt u liever een offerte aanvragen? Vul dan in het formulier bij zonnepanelen ja in.

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen onze verkoopadviseurs contact met u op. Zij bespreken samen met u de technische aspecten, wat is de ligging van het dak, welke zonnepanelen voor uw loods zijn het meest geschikt en hoeveel zonnepanelen zijn er mogelijk.

loods-online-loods-samenstellen

Online ontwerpen 3d tool

Bouw snel en gemakkelijk uw eigen loods online.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

loods-offerte-aanvragen

Vrijblijvende offerte

Vraag snel en eenvoudig een gratis offerte aan.
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor zonnepanelen op uw loods

Zonne energie is een van de schoonste en meest hernieuwbare energiebronnen die we tot onze beschikking hebben. Door zonnepanelen op uw loods te installeren, kunt u een aanzienlijke hoeveelheid groene energie opwekken. Het is niet alleen een voordeel voor het milieu, maar ook een financieel verstandige beslissing.

De voordelen op een rij:

 1. Snelle besparing op uw energie rekening.
 2. Goed voor het milieu.
 3. Duurzame toekomstige investering.
 4. Onderhoudsarm.
 5. Maatschappelijk verantwoord.

Kiest u voor zonnepanelen op een loods bij een QLoods, dan worden uw zonnepanelen binnen 2 maanden na het maken van de afspraak geïnstalleerd. Kiest u voor de bouw van uw loods door het QLoods team, dan zorgen wij ervoor dat de afspraak met de leverancier wordt ingepland. Bouwt u zelf uw loods, dan informeert u ons, wanneer u klaar bent, zodat de zonnepanelen op uw loods gelegd kunnen worden.

zonnepanelen op loods antraciet QLoods

Hoe werkt de aanvraag

Geef bij uw offerte aanvraag aan dat u ervoor kiest om na de bouw van uw loods zonnepanelen wilt plaatsen. Wij nemen, na ontvangst van de aanvraag, direct telefonisch contact met u op. In dit gesprek bespreken we:

 1. Ligging  van het dak
 2. Rendement verwachting
 3. Soort zonnepanelen
 4. Serie schakeling / optimizer omvormer
 5. Aantal panelen

Na dit gesprek stellen wij naast de offerte voor de bouw van uw loods een op maat gemaakte offerte op. Zo heeft u direct inzicht in alle kosten.

Rendement van zonnepanelen op loods

Rendement overzicht

Het rendement van zonnepanelen op loods is afhankelijk van de ligging van uw dak. Om een idee te geven wat het rendement kan zijn, vindt u hieronder een tabel:

Zuiden                geen verlies               serie schakeling

Zuidoosten        95% rendement        serie schakeling

Zuidwesten       95% rendement        serie schakeling

Westen               80% rendement        optimizer omvormer

Oosten                80% rendement        optimizer omvormer

Soort schakeling

Afhankelijk van de schaduwval van het dak wordt de omvormer gekozen. Er zijn 2 soorten omvormers. De serie schakeling en de optimizer omvormer. Het verschil tussen deze 2 leggen we hieronder uit.

1.Serieschakeling

Bij serieschakeling worden de panelen in een kring aan elkaar gesloten en vervolgens verbonden met 1 centrale omvormer. Vaak wordt deze optie gekozen bij een dak op het zuiden. De ideale ligging en de meest optimale rendement als u zonnepanelen op uw loods wilt plaatsen.

2. Optimizer omvormer

Een optimizer omvormer wordt ook wel de parallel schakeling genoemd. Het betekent dat elk zonnepaneel een eigen omvormer heeft. Elk paneel presteert afzonderlijk. Valt er schaduw op 1 paneel, dan heeft een ander paneel hier geen last van. Zo behaalt u toch een optimaal rendement. Elk paneel heeft een eigen omvormer en een gecombineerde bedrading naar de meterkast.

Soort zonnepanelen

Afhankelijk van de ligging van uw dak adviseren wij welke zonnepanelen op uw loods de beste optie is voor u, zodat u het hoogste rendement behaalt. QLoods zonnepanelen hebben beiden de volgende specificaties:

 • 1692x1029x33 mm per zonnepaneel
 • standaard 15 jaar garantie
 • na 25 jaar nog steeds een rendement van 75%
 • 10 jaar garantie op de montage
 • garantiecertificaat TuV keurmerk
 • mogelijkheid wifi koppeling

Montage zonnepanelen op loods

Wilt u een loods kopen inclusief zonnepanelen dan kunt u ervoor kiezen uw loods zelf te bouwen of te laten bouwen. Als u uw loods zelf bouwt, laat u aan ons weten wanneer uw loods klaar is. Wij plannen, in overleg met u in, wanneer onze experts de panelen komen plaatsen.

Bouwt het QLoods team uw loods, dan wordt aansluitend aan de bouw, de zonnepanelen op uw loods geplaatst.

In beide gevallen zorgen onze installateurs voor de bekabeling van de panelen naar de omvormer en van de omvormer naar de meterkast toe. U dient zelf voor de aansluiting van de loods te zorgen en voor het uiteindelijk aansluiten van de panelen.

Groene energie met zonnepanelen op uw loods

Conclusie zonnepanelen op loods

Zonnepanelen op uw loods plaatsen is niet alleen een slimme financiële oplossing, maar ook een duurzame toekomstig verstandige keuze. Wilt u een loods bouwen en direct van de voordelen genieten van lage energiekosten? Neem contact op met ons verkoopteam zij leggen graag uit welke zonnepanelen voor uw loods de beste keuze is. U vindt onze gegevens onderaan deze pagina.

Benieuwd welke soorten loodsen wij bouwen? Blijf op de hoogte en volg ons op facebook.