• Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie
 • Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie

Bouw een efficiënte loods met kantoor

Qloods Google Mijn Bedrijf Reviews

Ontdek hoe u met QLoods een veelzijdige kant en klare loods met kantoor kunt bouwen, die aan alle bedrijfsbehoeften voldoet. Een multifunctionele ruimte bouwen voor uw bedrijf is een goede investering. Met een QLoods bouwt u een slimme combinatie van opslag- en kantoor behoeften tegen een scherpe prijs. In dit artikel leggen we uit waarom een loods met kantoor een uitstekende investering is en hoe u de ideale werkruimte kan creëren.

Voordelen van een loods met kantoor

1. Maximale efficiëntie:

Met een loods met kantoor maximaliseert u de efficiëntie van uw bedrijfsactiviteiten. Alles onder 1 dak zorgt ervoor dat u overzicht houdt over alle werkzaamheden binnen de loods. Een soepele workflow en verhoogde productiviteit, omdat uw team gemakkelijk met elkaar kan schakelen. Omdat u wilt werken in de loods adviseren wij om een geïsoleerde loods te bouwen.

2. Kostenbesparing:

Het bouwen van een aparte loods met kantoorruimte kan een aanzienlijke investering zijn. Een loods bouwen met een kantoor is een kosten efficiënte oplossing. Door beide ruimtes samen te voegen bespaart u op de bouwkosten, nutsvoorzieningen en onderhoud. Met koudgewalst staalframe kunt u een loods met kantoor bouwen precies op maat.

loods met kantoor qloods binnenkant staalframe

3. Flexibel

Met staalframe bouwt u uw loods met kantoor op maat. U geeft de afmeting van uw kantoor aan en welke voorzieningen u in uw kantoor nodig hebt. Naast dat u de afmeting bepaalt, geeft u de gewenste indeling aan en welke beplating u wilt, welke deur en eventueel ramen.

Vergunningsvrij een loods met kantoor bouwen

Een loods bouwen met kantoor mag in enkele gevallen vergunningsvrij. Echter kan dit per gemeente verschillen. Om er zeker van te zijn of u vergunningsvrij mag bouwen adviseren wij altijd om dit na te vragen in de gemeente waar u uw loods met kantoor wilt bouwen.

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Vraag onze flyer aan. Vul onderstaand korte contactverzoek in en vermeld hierbij dat u graag onze flyer ontvangt. Eerst nog meer over dit onderwerp lezen op onze website? Ga dan naar de pagina vergunningsvrije loods bouwen.

Loods met kantoor zelf bouwen of laten bouwen?

Wilt u een loods bouwen met kantoor dan kunt u ervoor kiezen om deze zelf te bouwen of te laten bouwen. QLoods heeft een loods bouwpakket met kantoor ontwikkeld, zodat zelf bouwen eenvoudig, snel en gemakkelijk mogelijk is.

Bouwt u liever niet zelf uw loods? Geen probleem, schakel dan het QLoods montage team in. Geef in uw offerte aanvraag aan, dat u uw loods wilt laten monteren.

Conclusie

Een loods met kantoor bouwen is de oplossing als u op zoek bent naar een efficiënte werk oplossing. Bij QLoods kunt u uw loods samenstellen op maat. In onze configurator geeft u de afmetingen aan. De kleuren van het dak en de gevels. Bepaal welke deuren en ramen u wilt en geef in de omschrijving aan dat u ook nog een kantoor in uw loods wilt bouwen.

In uw mailbox ontvangt u direct een offerte voor de bouw van uw loods. Ons verkoopteam neemt telefonisch contact met u op om een goede prijsindicatie voor uw kantoor te maken.

Loods met kantoor samenstellen

Wilt u alvast een idee krijgen hoe de loods van uw wensen eruit komt te zien? Met onze tool loods samenstellen, configureert u uw loods op maat. Geef de gewenste afmetingen aan. Kies de dak- en wandpanelen die uw wilt in profiel en kleur. En als u meer daglicht in uw loods wilt, de gewenste aantal lichtdoorlatende platen. Geef het aantal deuren en ramen aan. En of u goten op uw loods wilt.

In uw mailbox ontvangt u na enkele minuten een plattegrond en 3D tekeningen van de loods die u heeft samengesteld.

Op de hoogte blijven van de loodsen die wij wekelijks leveren? Volg onze facebook pagina.