Q Loods met landelijke uitstraling

Een Loods kan veel functies hebben. Zo kan het dienen als bedrijfshal, werkplaats, gebruikt worden voor de opslag van motorvoertuigen of voor agrarische doeleinden. Toch komt het vaak voor dat mensen houtbouw verkiezen boven een loods vanwege de landelijke uitstraling van houtbouw. Maar hoe mooi zou het zijn om een stalen loods te hebben met de landelijke uitstraling van houtbouw? Zo kunt u gebruik maken van de voordelen van een loods t.o.v. houtbouw en toch genieten van de landelijke uitstraling. Op deze pagina leest u over de mogelijkheden hiervan bij Q Loods en de voordelen van een loods met een landelijke uitstraling t.o.v. houtbouw.

Mogelijkheden bij Q Loods

Q Loods heeft een breed assortiment aan loodsen. Zo heeft Q Loods zelfbouwloodsen, kant-en-klaar pakketten en is er de mogelijkheid om zelf uw bedrijfshal of loods samen te stellen. Bovenstaande loodsen en mogelijk zelf samengestelde loodsen hebben één overeenkomende eigenschap, en dat is dat zij allemaal een industriële uitstraling hebben.
Toch kunnen de mensen die liever voor een landelijke uitstraling gaan ook bij Q Loods terecht! Bij Q Loods bestaat er de mogelijkheid om een loods te laten plaatsen die bestaat uit wandpanelen, die vervolgens afgewerkt zijn met larikshout of stalen potdeksel profielplaten. De afwerking met larikshout geeft een prachtige landelijke uitstraling aan uw loods. Hetzelfde geldt voor de afwerking van uw loods met de stalen potdeksel profielplaten. Hier ziet u de houtnerf naar voren komen waardoor uw loods de authentieke uitstraling heeft die u altijd al wilde.

loods met houten afwerking

Voordelen van een loods met landelijke uitstraling t.o.v. houtbouw

Voordelen:
– Langere levensduur
– Mogelijkheid om te isoleren
– Minder onderhoud nodig
– Lichter qua gewicht
– Gemakkelijker te monteren en te vervoeren

Een loods heeft vele voordelen t.o.v. houtbouw. Zo wordt er vaak gekozen voor een loods vanwege de ruimte die men nodig heeft. Deze is vaak groter dan dat bij houtbouw het geval is. Loodsen hebben een bijzonder lange levensduur en zijn tevens laag van gewicht waardoor zij gemakkelijk te vervoeren en te monteren zijn. De lange levensduur van loodsen is mede een gevolg van het feit dat zij zeer onderhoudsarm zijn. Wellicht is de mogelijkheid van het isoleren van de loods nog wel het grootste voordeel t.o.v. houtbouw, waar isolatie niet tot de mogelijkheden behoort.

Stalen potdeksel profielplaten

De stalen potdekselplaten zijn platen die overlappend op de volgende plaat gemonteerd worden. Zij worden vaak gebruikt bij het bouwen van loodsen, bedrijfs- en kantoorpanden, woningen, landbouwschuren etc. De stalen potdekselplaten zijn voorzien van een houtnerfstructuur waardoor ze qua uiterlijk precies hetzelfde uitzien als houten potdekselplaten. Het voordeel van de stalen variant t.o.v. de houten variant is dat deze onderhoudsarm is.

Larikshout

Het afwerken van de loods met larikshout zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling van uw loods. Het larikshout kan zowel verticaal, horizontaal als gecombineerd bevestigd worden. Achter dit houtwerk zitten geïsoleerde wandpanelen. Doordat de loods uit slechts een laag larikshout bestaat, behoeft deze minder onderhoud dan een compleet houten constructie en zal deze ook lichter qua gewicht zijn.

Vragen?

De Q Loods met een landelijke uitstraling is de ideale uitkomt voor velen. Heeft u nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar.