Staalstructuur Algemene informatie

De laatste jaren werden gekenmerkt door steeds strengere eisen voor het product. Economische efficiëntie treedt meer en meer op het voorplan. Ook de bouwnijverheid ontsnapt niet aan deze evolutie en onderging de laatste jaren veel verandering qua flexibiliteit en mogelijkheden. Om aan deze vraag te voldoen, biedt Q Loods een alternatief voor de traditionele profielen. Wij bieden u een z- of sigmagording, een koud-gevormd, gegalvaniseerd profiel, dat gemakkelijk de houten of gelamineerde profielen vervangt. Q Loods biedt haar profielen aan als oplossing voor elk nieuw ontwerp of nieuwe renovatie.

Sigma profiel

Het sigma-profiel, is ontworpen voor gebouwen tot 12 meter breedte. Het sigma-profiel kan met de allernieuwste bouwtechnieken worden gecombineerd en is uitgebreid getest, teneinde het meest doelmatige gording- en wandregelsysteem te bieden voor de meest uiteenlopende belastingeisen van moderne dak- en wandconstructies. Het unieke symmetrische profiel in combinatie met de toepassing van hoogwaardig staal geeft het uitstekende eigenschappen en een zeer gunstige sterkte-/gewichtsverhouding.

Voor de technische details van het Sigma profiel kunt u de onderstaande PDF downloaden 
Download PDF

sigmaprofiel

Z Profiel

Het Z-profiel, is ontworpen voor gebouwen vanaf 12 meter breedte. Het Z-profiel kan met de allernieuwste bouwtechnieken worden gecombineerd en is uitgebreid getest, teneinde het meest doelmatige gording- en wandregelsysteem te bieden voor de meest uiteenlopende belastingeisen van moderne dak- en wandconstructies. Het unieke symmetrische profiel in combinatie met de toepassing van hoogwaardig staal geeft het uitstekende eigenschappen en een zeer gunstige sterkte-/gewichtsverhouding.

Voor de technische details van het Z profiel kunt u de onderstaande PDF downloaden
Download PDF

Z-Profiel

Kenmerken

Een symmetrisch profiel zorgt voor een snellere montagesnelheid en is eenvoudig te gebruiken. De profielen zijn geheel montage-gereed, voorzien van gaten op standaard ponslijnen. Een duurzaam, 100% recyclebaar product.

Staalframe in zelfbouwpakket

Samenstelling:

• kolommen en liggers uit Z- of Sigma profielen, afhankelijk van uw project
• dakgordingen en wandregels
• gelakte of volbad-verzinkte montage-stukken
• deuropeningen naar wens
• gedetailleerd plan met montage-richtlijnen

Staalstructuur loods

Voordelen:

• verzinkte kolommen, liggers, dakgordingen en wandregels
• lichte constructie wat de nood aan zwaar montagegereedschap overbodig maakt
• vrije keuze in breedte, hoogte, en lengte
• snelle montage dankzij een vooraf uitgekiend aan elkaar te bouten geheel
• de samenstelling van de profielen biedt uitstekende mogelijkheden voor een vlotte en nette installatie van