• Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie
 • Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie

Efficiënte zelfbouw loodsen

Qloods Google Mijn Bedrijf Reviews

Efficiënte zelfbouw loodsen met QLoods

Zelfbouw loodsen bouwen kan er uitzien als een uitdagende klus: het maken van alle berekeningen; het bij elkaar zoeken van de juiste materialen en gereedschappen; het aanvragen van de juiste vergunningen; het maken van alle bouwtekeningen. Q Loods streeft ernaar om de gehele loodsenbouw een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Hieruit is het idee van het zelfbouwpakket ontstaan, waarbij u op een efficiënte manier een zelfbouw loods kunt monteren!

loods-online-loods-samenstellen

Online ontwerpen 3d tool

Stel snel en gemakkelijk uw eigen loods samen.
De mogelijkheden zijn eindeloos!

loods-offerte-aanvragen

Vrijblijvende offerte

Vraag snel en eenvoudig een gratis offerte aan.
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Zelfbouw loodsen bouwpakket

Met dit loods bouwpakket kunt u zelf op een veel eenvoudigere manier een loods bouwen. De berekeningen en tekeningen worden voor u gemaakt en wij leveren alle benodigde materialen aan. Voor het overgrote deel van de constructie heeft u slechts een slagmoersleutel en een boor nodig, dus u hoeft zich haast geen zorgen te maken over de gereedschappen.

Kies ook voor een zelfbouw loods van Q Loods. U kunt de loods volledig zelf samenstellen en optionele extra’s toevoegen, zoals dakgoten, lichtdoorlatende platen, isolatie en meer. Liever niet zelf bouwen? Het is ook mogelijk om het Q Loods bouwteam in te schakelen. Dan zorgen wij dat er ervaren monteurs uw loods komen opbouwen.

Heeft u vragen tijdens de bouw? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen! Wij helpen u graag.

De ideale zelfbouw loods: kies zelf uw kleur, isolatie en nog meer!

Onze loodsen zijn de perfecte bouwpakketten om gemakkelijk zelf uw opslag- en/of werkruimte te bouwen. De zelfbouwloodsen kunnen worden voorzien van een ruime sectionaaldeur en een loopdeur, zodat u eenvoudig uw gereedschappen, voertuigen of andere spullen binnen kunt zetten om op kunt slaan.

Afhankelijk van de functie van uw zelfbouw loods, kunt u de isolatiedikte bepalen. Is de loods puur voor opslag? Dan kunt u kiezen voor een isolatiedikte van 40 of 60 mm.

Gaat u vaker aanwezig zijn en is de lood bedoeld als werkruimte? Dan bieden we ook panelen met een isolatiedikte van 60 tot 120 mm. We kunnen samen met u overleggen welke panelen voor u het meest geschikt zijn.

Geheel naar eigen ontwerp

Het aantal deuren en ramen is volledig zelf te bepalen bij zelfbouw loodsen. U kunt ook meerdere soorten deuren in een loods zetten, zoals een loopdeur en sectionaaldeur. Alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk!

Er wordt bij onze loodsen gebruik gemaakt van geïsoleerde dak- en wandpanelen in diverse kleuren. U mag zelf bepalen wat voor materialen en kleuren u kiest.

Ook kunt u zelf de hellingshoek bepalen. Onze zelfbouw loodsen worden compleet geleverd inclusief zetwerk en bevestigingsmaterialen. Meer weten? Bekijk loods bouwen voor meer informatie over uw loods op maat!

Ontwerp uw eigen zelfbouwloods

Wat voor loods u ook voor ogen heeft, u kunt bij Q Loods terecht om uw wensen waar te maken. Of u nu een loods, een schuur, een hal of een bedrijfshal wilt, het is allemaal mogelijk met onze bouwpakketten die u geheel zelf kunt samenstellen. Onze zelfbouw loodsen zijn verkrijgbaar vanaf 4 meter breed en 6 meter lang, met een goothoogte van minimaal 2 meter.

Verder kunt u volledig zelf bepalen welke afmetingen u voor uw loods wil hebben. Zo heeft u altijd een loods op maat en weet u zeker dat de loods perfect aansluit bij uw wensen voor uw woon- en/of werkruimte.

Naast het bepalen van de afmetingen kunt u ook zelf bepalen of de loods geïsoleerd moet zijn, hoeveel (sectionaal)deuren u op welke plekken wilt en wat voor kleuren u op uw beplating wilt. Het wordt dus echt uw eigen ontwerp en creatie.

Na het aanvragen van een offerte zullen we contact met u opnemen om het ontwerp van uw zelfbouw loods af te ronden, zodat u ook over professionele input in uw constructie beschikt.

zelfbouw loodsen efficient qloods

Montage zelfbouw loodsen

Wilt u graag zelf een loods bouwen maar weet u niet hoe u moet beginnen? Geen probleem! Al onze zelfbouw loodsen komen met een montagehandleiding en de bijbehorende bouwtekeningen.

We hebben een handleiding voor het opbouwen van de stalen constructie en een voor het monteren van de beplating. Samen met de bouwtekeningen kunt u dan precies zien hoe u de loods monteert.

Kijk bij montage voor meer informatie over het monteren van zelfbouw loodsen. Toch nog vragen onderweg? Wij helpen u graag!

Alle voordelen van zelfbouw loodsen kopen op een rij
 • Licht in gewicht
 • Loods op maat geproduceerd in onze fabriek in Purmerend
 • Snelle levering
 • Leverbaar in verschillende soorten dakbeplating
 • Leverbaar in verschillende soorten wandbeplating
 • Verkrijgbaarbaar in diverse isolatiediktes
 • Keuze in deuren en ramen
 • Keuze uit meerdere kleuren met de beste coating
 • Zelf monteren is gemakkelijk met de uitgebreide montagehandleiding
 • Montage door QLoods team mogelijk

Gemiddelde bouwtijd minder dan een week!

Zelfbouw loods kopen van QLoods

QLoods is ontstaan vanuit het idee om zo eenvoudig en efficiënt mogelijk een loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouwpakket ontstaan. U kunt volledig uw eigen loods ontwerpen en gemakkelijk zelf in elkaar zetten, dankzij het doordachte bouwpakket systeem en de uitgebreide handleiding. Zo bouwt u uw eigen loods op maat!

Onze zelfbouw loodsen zijn er om gemakkelijk uw eigen loods op maat te kunnen monteren. Liever niet zelf bouwen? Schakel dan de ervaren monteurs van QLoods in.

Zelfbouw loodsen op maat

Voor het kopen van een loods of bedrijfshal op maat kunt u bij ons terecht. Onze loodsen op maat zijn tot een breedte van 22 meter vrije overspanning, in verschillende formaten leverbaar.

Wij ontwerpen uw loods helemaal voor u op maat! Iedere kleur, raam of deur is door u vrij in te delen. Zo heeft u altijd een zelfbouw loods naar wens.

Wilt u weten hoe de bouw van een bedrijfshal in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande video. Wilt u een bedrijfshal bouwen en hier meer informatie over? Neem contact op met het QLoods team.

zelfbouw loodsen op maat qloods

We leveren ook grote bedrijfshallen

Loodsen van QLoods in beeld

Zelfbouw loods kopen? Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u een loods kopen? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem vandaag nog contact met ons graag uw op maat gemaakte offerte aan. Profiteer van de kennis en ervaring van het QLoods team. Wilt u liever direct contact? Bel naar 026 – 781 0781 of mail ons. Wij helpen graag bij het realiseren van mooie zelfbouw loodsen. Profiteer van de kennis en ervaring van het QLoods team.