• Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie
 • Zelf te bouwen
 • Gemakkelijk
 • Helemaal op maat
 • Koud of geïsoleerd
 • Diverse afwerkingen
 • Duurzaam
 • Eigen productie

Bijgebouw plaatsen

Qloods Google Mijn Bedrijf Reviews

Veel spullen? Dan is een bijgebouw plaatsen de oplossing. Opgestapelde spullen, spullen niet meer kunnen vinden of spullen die gewoonweg buiten staan behoren tot de verleden tijd, als u een bijgebouw plaatst.

Bijgebouw plaatsen: Meer dan zomaar extra ruimte

Bijgebouwen bieden simpelweg extra opslagruimte. Eenmaal geplaatst, blijkt in de praktijk dat de extra opslag van spullen fijn is, maar daarnaast wordt het bijgebouw ook gebruikt voor andere doeleinden. Of het nu gaat om een thuiskantoor, een atelier, een fitnessruimte of om te klussen.

Maximale efficiëntie door minimalistisch ontwerp

Een bijgebouw plaatsen levert maximale beschikbare ruimte. Een minimalistisch ontwerp zoals een Q loods is gericht op een maximaal beschikbare ruimte. Het ingenieuze zelfbouw pakket, dat op maat samen is te stellen, bouwt u snel en gemakkelijk zelf. Bovendien is de prijs scherp.

bijgebouw plaatsen functioneel ontwerp QLoods

Functionaliteit gecombineerd met duurzaamheid

Een bijgebouw plaatsen voor extra opslagruimte of als gebruiksruimte is niet alleen functioneel, maar kan ook een duurzaam karakter hebben. Een loods met zonnepanelen als bijgebouw, verdient u op deze manier ook nog eens terug! Heeft uw bijgebouw een ideale ligging op het zuiden, dan is het rendement hoog. Zo wordt uw bijgebouw een waardevolle lange termijn investering. Dus niet alleen functioneel, maar het vergroot ook nog eens de waarde van uw eigendom.

Snelle oplossing van hoge kwaliteit

Een QLoods bijgebouw plaatsen is een snelle oplossing. Het koudgewalste staalframe is als bouwpakket samengesteld. Zo uitontwikkeld dat zelf bouwen snel en gemakkelijk gaat. Een bijgebouw van 50m2 bouwt u in 3 werkdagen. Een bijgebouw van 100m2 bouwt u in 5 werkdagen. De bijgeleverde beplating, zetwerk, (overhead)deur en schroeven zijn van hoge kwaliteit. De beplating en het zetwerk is voorzien van de beste coating die in de markt verkrijgbaar is. De HPS200 ultra coating. En voor de deuren en ramen geldt dat hiervoor ook uitsluitend kwaliteitsproducten worden geleverd.

Flexibele ruimte oplossing

Het plaatsen van een bijgebouw kan geheel naar wens worden samengesteld. Zo bepaalt u de afmetingen op de centimeter nauwkeurig. De lengte, breedte en goothoogte. U kies of u een geisoleerd of ongeisoleerd bijgebouw wilt plaatsen. U heeft keuze uit verschillende profielen en meer dan 20 RAL kleuren.

Keuze of u de overheaddeur aan de voorkant, zijkant of achterkant van uw bijgebouw wilt plaatsen. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit verschillende deuren en formaten ramen.

Kortom wilt u bijgebouw plaatsen, dan is het mogelijk deze helemaal compleet naar uw wensen samen te stellen. Hierdoor krijgt u een ruimte die geheel bij u past.

Conclusie: Efficiënt, functioneel en duurzaam

Een bijgebouw plaatsen is de moderne oplossing voor opbergproblemen. Daarnaast bieden ze niet alleen praktische opslagruimte, maar direct een functie als kantoor, hobby-, klus-, sport- en werkruimte. Met een minimalistisch ontwerp, maximale ruimte, snel gebouw, tegen een scherpe prijs. Wie wil dit nu niet?

Bij QLoods noemen we een bijgebouw een loods. Een bijgebouw in de vorm van een loods bouwen mag u in enkele gevallen vergunningsvrij bouwen. Bij QLoods kan u uw loods samenstellen geheel naar uw wensen. In uw mailbox ontvangt u direct een op maat gemaakte offerte inclusief tekeningen en een plattegrond. Zo heeft u direct een idee hoe uw loods eruit kan zien en een prijsindicatie.

Kortom een bijgebouw plaatsen is de perfecte efficiënte, functionele en duurzame oplossing als u uw spullen goed wilt opbergen. Heeft u vragen? Bel naar ons verkoopteam. Of breng een bezoek aan onze showroom. Door de week zijn wij open op afspraak van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdagmorgen kunt u zonder afspraak binnenlopen tussen 09.00 en 13.00 uur. Op de hoogte blijven van de loodsen die wij wekelijks opleveren? Volg ons op facebook.