Een agrarische loods bouwen is de ideale oplossing voor boeren die hun landbouwuitrusting willen beschermen. Een stalen loods van Qloods dient als een perfecte schuilplaats voor vee of veevoer zoals hooi, granen enzovoort. Daarnaast kan de loods ook gebruikt worden voor de opslag van landbouwproducten, landbouwbenodigdheden, gewassen en machines.

Afgezien van hun multifunctionele gebruik, zijn er voor landbouwers velen voordelen op de lange termijn om te investeren in een agrarische loods.

Betaalbaarheid

Van commerciële ruimte tot magazijnen en van productiefaciliteiten tot garage, veel bedrijven kiezen voor de stalen zelfbouwloodsen van Qloods. Een agrarische loods bouwen vormt een goedkoop alternatief voor de opslag van goederen. Een agrarische loods bouwen vereist minimale arbeidskosten, is snel in elkaar te zetten en wordt, door onze in-house productie, snel verzonden.

In het begin lijkt staal prijziger te zijn dan andere bouwmaterialen. Nochtans verdient staal de investering snel terug door zijn lage onderhoud, duurzaamheid en gemak van reparatie.

Onderhoudsarme agrarische loods

Stalen agrarische gebouwen vereisen klein onderhoud in vergelijking met andere bouwmaterialen. Wanneer u een staalbouwloods bij Qloods koopt zijn er een paar dingen waar u in de toekomst geen rekening meer mee hoeft te houden:

Schade door termieten: stalen gebouwen zijn anorganisch dus hoeft u zich geen zorgen te maken dat termieten hier doorheen komen.
Onderhoud dakbedekking: Een dak lekkage is een kostbare reparatie die vermeden kan worden. Onze agrarische loods wordt ontworpen door ervaren ingenieurs en met uiterste precisie verwerkt in onze in-house fabriek. Daarnaast adviseren wij u graag ter voorbereiding op het gebied van terrein en fundering.

De kans op schade is dus te verwaarlozen. U krijgt een perfecte loods die aan al uw eisen en verwachtingen voldoet.

Hoge duurzaamheid

De lage onderhoudseigenschappen van stalen agrarische loodsen zijn een direct gevolg van duurzaamheid. De stalen loodsen van Qloods zijn bestand tegen vuur, hitte en kou. Daarnaast is wordt er bij Qloods gebruik gemaakt gegalvaniseerd en gecoat staal om roest te voorkomen. Een metalen gebouw kan tientallen jaren meegaan zonder vervangen te worden omdat het niet kromtrekt, barst, verdraait of rot.

Als u van plan bent een agrarische loods te bouwen is Qloods een naam die u kunt vertrouwen. Zo kunt u zelf uw eigen loods:

Onze bouwdeskundigen zijn vijf dagen in de week beschikbaar om u te helpen bij het selecteren van loods. Of u nu een schuur, hooischuur, een stal, opslag voor landbouwwerktuigen of goederen nodig hebt, Qloods voldoet aan al uw bouwbehoeften.

Heeft u naar aanleiding van dit artikel interesse gekregen in een agrarische staalbouwloods. Neem dan contact op met een van onze ingenieurs via het telefoonnummer: 026 – 781 0781. Of mail: info@qloods.nl.