Efficiënte zelfbouw loodsen

Een eigen loods bouwen kan er uitzien als een uitdagende klus: het maken van alle berekeningen; het bij elkaar zoeken van de juiste materialen en gereedschappen; het aanvragen van de juiste vergunningen; het maken van alle bouwtekeningen. Q Loods werkt vanuit het idee de gehele loodsenbouw een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Hieruit is het idee van het zelfbouwpakket ontstaan.

Zelf een loods samenstellen

U heeft alleen een slagmoersleutel nodig!

Bouwpakket

Met dit loods bouwpakket kunt u zelf op een veel eenvoudigere manier zelf een loods bouwen. De berekeningen en tekeningen worden voor u gemaakt en wij leveren u alle benodigde materialen aan. Voor het overgrote deel van de constructie heeft u slechts een slagmoersleutel nodig, dus u hoeft zich haast geen zorgen te maken over de gereedschappen.

Kies ook voor een zelfbouw loods van Q Loods en maak het uzelf niet te moeilijk. U kunt de loods volledig zelf samenstellen en optionele extra’s toevoegen, zoals dakgoten, lichtdoorlatende platen, isolatie en meer. Uiteraard zijn wij ook bereid zelf de loods voor u te monteren of u bij de loodsbouw te helpen.

Kies zelf uw kleur, isolatie, dak en meer!

Q-S-lijn loodsen: de ideale zelfbouw loodsen

Onze Q-S-lijn loodsen zijn de perfecte bouwpakketten om gemakkelijk zelf uw opslag- en/of werkruimte te bouwen. De loodsen zijn voorzien van een ruime sectionaaldeur en een loopdeur, zodat u eenvoudig uw gereedschappen, voertuigen of andere spullen op kunt slaan. Er wordt bij deze loodsen gebruik gemaakt van geïsoleerde dak- (40 mm) en wandpanelen (40 mm), in antracietkleur (RAL 7016). De Q-S-lijn loodsen hebben een hellingshoek van 25 graden en worden compleet geleverd inclusief zetwerk en bevestigingsmaterialen.

Voor de Q-S-lijn loodsen geldt dat het om standaard bouwpakketten gaat. Zo weet u precies wat u geleverd krijgt wanneer u een Q-S-loods bestelt (u heeft geen extra opties). Wilt u toch liever een op maat gemaakte loods? Stel dan hier uw eigen loods samen >

Eigen ontwerp

Wat voor loods u ook voor ogen heeft, u kunt bij Q Loods terecht om uw wensen waar te maken. Of u nu een loods, een schuur, een hal, een stal of een bedrijfshal wilt, het is allemaal mogelijk met de zelf samen te stellen loods bouwpakketten. De zelfbouw loodsen moeten minimaal 4 meter breed en 6 meter lang zijn met een goothoogte van minimaal 2 meter, maar daarna kunt u volledig zelf bepalen welke afmetingen u wilt hebben. Zo weet u zeker dat de loods perfect aansluit bij uw wensen en uw woon- en/of werkruimte.

Naast het bepalen van de afmetingen kunt u ook zelf bepalen of de loods geïsoleerd moet zijn en hoeveel (sectionaal)deuren op welke plekken en in welke maten u wilt hebben. Het wordt dus echt uw eigen ontwerp en creatie. Na het aanvragen van een offerte zullen we contact met u opnemen om het ontwerp van uw loodsbouw af te ronden, zodat u ook over professionele input in uw constructie beschikt. We zullen dus met u samenwerken om uw eigen Q Loods te perfectioneren.

Bouwtijd: minder dan één week!

Montage

Wilt u graag zelf een loods bouwen maar weet u niet hoe u moet beginnen? Geen probleem! Al onze zelfbouw loodsen komen inclusief montage introdag. Eén van onze ervaren monteurs komt u dan de eerste dag meehelpen met de loodsbouw en zal u uitleggen hoe u verder te werk moet gaan.