Eenvoudig uw eigen loods bouwen met Q Loods

Met Q Loods kunt u op eenvoudige en efficiënte wijze uw eigen loods bouwen. Zo kunt u bij ons volledig uw eigen loods samenstellen en ontwerpen, om deze vervolgens zelf in elkaar te zetten met behulp van onze uitgebreide montagehandleiding. Uw eigen loods wordt namelijk door ons geleverd als zelfbouw loods pakket.

  • Volledig zelf te ontwerpen

  • Zelf bouwen (of complete montage)

  • Verschillende soorten beplating

  • Isolatie mogelijk

  • 12 kleuren om uit te kiezen

  • Optionele extra’s

Bekijk hier al onze zelfbouw loods pakketten

Q Loods

Q Loods is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk een zelfbouw loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouw loods pakket ontstaan. Het zelfbouw loods pakket bestaat uit een degelijk fundament en een eenvoudige montage. Hier wordt uiteraard een zeer uitgebreide en heldere handleiding bijgeleverd. Een zelfbouwloods is in 12 verschillende kleuren beschikbaar met daarbij de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u zelf uw ideale zelfbouwloods samenstellen.

Bekijk hier foto’s van zelfbouwloodsen >

Montage

Door middel van ons zelfbouw loods pakket kunt u uw eigen loods helemaal zelf in elkaar zetten. Maar we begrijpen het heel goed als u dit niet (helemaal) ziet zitten. Daarom helpen we met onze introdag sowieso altijd één dag mee met de montage, waarbij we u alle nodige uitleg geven. Ook kunt u ervoor kiezen om de gehele montage aan ons over te laten.

Alle uitvoeringen

Alle uitvoeringen en afmetingen van de loodsen, schuren, hallen, stallen en bedrijfshallen kunnen als zelfbouwpakket geleverd worden. Een zelfbouwloods is leverbaar vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter goothoogte. U bepaalt zelf de maten van de deuren en of de loods geïsoleerd moet zijn.

zelfbouw loods pakket

Ideale constructie

Een Q Loods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en het MKB, met name door snelle levering én de zeer scherpe prijs van een Q Loods. Het blijkt dat de prijs van het koud verzinkt profiel in combinatie met de technische eigenschappen van het koud verzinkt staal in een aantal gevallen zeer sterk kunnen concurreren met de gebruikelijke variant in warmgewalst staal.

Maximaal voordeel

Onze profielen zijn leverbaar als koude profielen (0,6 mm of 0,7 mm staal), geïsoleerd met binnen en buiten staal en geïsoleerd met buiten staal en binnen een laklaag (ECO). Het ECO profiel is een goed alternatief voor degenen die een goedkoop alternatief willen voor standaard geïsoleerde profielen en anderzijds niet het probleem willen van condensvorming bij koude profielen. Net als voor de maatvoering van de structuur geldt dat de sectionaaldeur in vrijwel alle maten leverbaar is. Daarnaast kunt u zelf kiezen waar de loopdeur(en) geplaatst moeten worden.

Video’s

Voor Van der Valk Hotel te Heerlen heeft Q Loods een tijdelijke loods gebouwd die gebruikt gaat worden als een restaurant. De loods komt voor een periode van ongeveer anderhalf jaar te staan. Daarna wordt de loods weer gedemonteerd en opnieuw opgebouwd op een andere Van der Valk locatie. Bekijk hieronder de bouw van de loods en het eindresultaat! Wilt u alle foto’s van de opbouw bekijken? Klik dan hier >