Wij zijn op zoek naar montage medewerkers!

//Wij zijn op zoek naar montage medewerkers!

Functieomschrijving

Gisteren heb ik de weekplanning gehad. Op verschillende locaties in Nederland ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen en afmonteren van loodsen. Ik vind het leuk om op verschillende locaties te werken. Ik stap ’s ochtends in mijn auto, neem een kopje koffie mee en ik vertrek naar locatie A. Ik ben flexibel, ik heb inzicht en ik kan goed samenwerken. Ik kan met deadlines omgaan en ik kan mij goed inleven in de klant. 

Functie-eisen:

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Enige ervaring in het opbouwen van metaalconstructies;

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaande profiel? Graag willen we op kort termijn kennis met je maken. Neem contact op via ons centrale nummer 026-7810781 en vraag naar Castillo. Wij nodigen zowel ZZP-ers, vakantiemedewerkers en kandidaten die willen starten met een halfjaarcontract, uit om te solliciteren.  

Adresgegevens:
Q Loods
Driepoortenweg 15
6827 PB  ARNHEM
Tel: 026-7810781

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Upload bestanden

2018-07-17T12:02:24+00:00