Sigma profielen en Sigma+ profielen

Sigma profielen en Sigma+ profielen worden door hun hoge mate van stevigheid en hun veelzijdigheid veelvuldig gebruikt bij het bouwen van hallen, loodsen, bedrijfshallen en andere constructies. Door het speciale profiel en het gebruik van koudgewalst HSS-staal van hoge kwaliteit blijven onze constructies zelfs onder de allerzwaarste omstandigheden moeiteloos overeind. Daarnaast kunnen we dit speciale profiel gebruiken voor een onbeperkt gamma van wanden, daken en vloeren, waardoor het gebruik van Sigma profielen en Sigma+ profielen bijzonder effectief en efficiënt is.

Lees hier meer informatie over onze Sigma profielen!

Maximale stevigheid voor elke constructie

De Sigma profielen en de Sigma+ profielen beschikken door hun speciale opbouw over de mogelijkheid om grote overspanningen te overbruggen met een laag eigen gewicht. Hierdoor zijn ze zeer effectief en efficiënt in gebruik, waardoor bouwuren en –kosten relatief laag gehouden kunnen worden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk hier het complete aanbod van onze pakketten!


bedrijfshal bouwen


Q Loods

Q Loods is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods of andere constructie te kunnen bouwen. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, produceren en bouwen van verschillende constructies. Hierdoor weten wij welke profielen en welke materialen duurzaam, efficiënt, stevig en effectief zijn. Wij gebruiken onze kennis en ervaring hierin om u alleen de allerbeste producten te leveren. Wanneer u kiest voor een constructie van Q Loods bent u dus verzekerd van de allerbeste en de duurzaamste loods, (bedrijfs)hal of andere constructie die u zich kunt wensen.

Contact opnemen en/of offerte aanvragen

Heeft u vragen over de Sigma profielen of de Sigma+ profielen? Of heeft u wellicht vragen over onze werkwijze? Of heeft u advies nodig over de mogelijkheden voor uw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Ons team van ervaren professionals staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u advies op maat te bieden en alle mogelijkheden aan u voor te leggen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Dat kan uiteraard ook. U kunt hierin kiezen voor een van onze standaardloodsen of voor een loods die u zelf kunt samenstellen.

Zelf een loods samenstellen

loods-icoon