Over ons

Q Loods is een dynamisch bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een veelzijdig loodsenbouwbedrijf. Wij zijn begonnen op een kleine locatie in Apeldoorn met de verkoop van zelfbouwloodsen. Tegenwoordig hebben we drie vestigingen verdeeld over Nederland en België en verkopen wij allerlei soorten loodsen. De zelfbouwloodsen zijn niet meer weg te denken uit ons assortiment, maar we hebben dit mogen uitbreiden met kant-en-klaar pakketten en grote bedrijfshallen. Zo kan elke particulier, mkb’er of grote organisatie bij ons terecht voor een loods of bedrijfshal.

Een degelijk fundament en een eenvoudige montage staan bij ons centraal!

loods-frame

Van concept tot Q Loods

Gemakkelijk en efficiënt een loods bouwen

Q Loods is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouwpakket ontstaan. Het zelfbouwpakket bestaat uit een degelijk fundament en een eenvoudige montage. De basis voor de oplossingen van Q Loods zijn de constructies van koud verzinkt staal. Deze zijn tot op de millimeter te bepalen qua lengte, breedte, hoogte en eventuele extra wensen. Indien nodig wordt het staal warm verzinkt. De constructie is gemakkelijk af te bouwen met verschillende soorten beplating en zetwerk. Zo kunt u zelf uw ideale loods samenstellen.

Verschillende lijnen loodsen

Q Loods is opgezet met het idee dat iedereen zijn eigen loods kan samenstellen en bouwen. Onze vaste en eerste lijn loodsen hierin noemen we de Q-M-lijn. Later hebben we deze uitgebreid met een Q-S-lijn en een Q-G lijn. Wij hebben door onze verschillende lijnen altijd de perfecte loods voor uw project.

Q-M loodsen

Onze Q-M loodsen zijn nooit standaard en geheel zelf samen te stellen. De staalstructuur is een Sigma-profiel en is erg licht van gewicht. De mogelijkheden in afmetingen, zetwerk en kleuren zijn eindeloos!

Q-S loodsen

Voor de Q-S loodsen geldt dat het om standaard bouwpakketten gaat. Zo weet u precies wat u geleverd krijgt wanneer u een Q-S loods bestelt en kunnen scherpe prijzen gehanteerd worden.