Opening Curlinghal in Zemst

Zaterdag 23 september was het dan eindelijk zover, de officiële opening van de Curlingbaan in Zemst!

Maandenlang is er gewerkt aan het curlinghalproject, maar eindelijk kan er gezegd worden dat de curlingclub, in de Zemste deelgemeente Elewijt, beschikt over de eerste curlinghal van België. Mede door deze curlinghal hoeft de club niet meer uit te wijken naar omliggende schaatsbanen. Hierdoor worden zij niet meer beperkt in het aantal uren dat zij de curlingsport kunnen beoefenen en hebben zij de beschikking over hun eigen prachtige ijsvloer. De curlingclub in Zemst is zeer enthousiast over hun nieuwe curlingaccommodatie.

Ook wij van Q Loods zijn zeer verheugd met het resultaat van de oplevering van de curlinghal. Het is de allereerste curlinghal van België en wij voelen ons vereerd dat wij van Q Loods aan dit project hebben mogen werken. Wij hopen dat met de opening van de curlinghal de interesse in de sport vergroot zal worden.

De feestelijke opening werd o.a. bijgestaan door Richard Harding, Development Officer van de World Curling Federation (WCF) en voorzitter van de WCF: Kate Caithness. Tijdens de opening werd onder het genot van een potje curling meteen de ijsvloer even getest.