Gebruik de kolom hiernaast om te navigeren tussen de verschillende onderwerpen in de offerte sectie

Betalingstermijnen

Al onze prijzen zijn Netto, exclusief 21% B.T.W.; eventuele prijswijzigingen zijn voorbehouden

Betaling:

1e termijn: 60% bij opdracht

Uw opdracht wordt in behandeling genomen na ontvangt van deze eerste deelbetaling. Wanneer er eventueel een indicatie is afgegeven van een levertermijn, is dit altijd afhankelijk van tijdige betaling(en).

40%, uiterlijk op dag van levering

Met uitzondering van de goten** wordt getracht alle onderdelen van de loods op dezelfde dag af te leveren. Het gaat hierbij om verschillende leveringen, aangezien de totale loods niet in 1 geheel kan worden geleverd. Na ontvangst en controle van de levering en na betaling kunt u met de montage beginnen. Indien er onderdelen ontbreken en er eventuele (transport)schade is verzoeken wij u dit zsm te melden. Wij zullen dan toezien op een snelle, gratis, nalevering. Indien u uw betaling opschort totdat de missende en/of beschadigde onderdelen zijn vervangen, dan mag er nog niet met montage van de loods worden aangevangen.

**Goten. De goten worden standaard geleverd met montage. Deze montage kan echter pas gebeuren wanneer de loods verder klaar is. Daardoor wordt de levering ervan niet gelijk met de loods gedaan. Indien u de 2e deelbetaling niet wenst uit te voeren voordat de goten geleverd zijn, bieden wij u hiervoor 2 mogelijkheden:
# u betaalt de 2e termijn minus € 750,00 voor de goten. Dit bedrag betaalt u na montage van de goten.
# wij leveren de goten (welke ter plekke worden gefabriceerd) en u verzorgt zelf de montage ervan (tenzij vooraf anders overeengekomen wordt hiervoor geen minderprijs bekend)