Loods Ertvelde

 

Q Loods heeft weer een project op succesvolle wijze afgerond! Ditmaal is Ertvelde een Q Loods rijker. Hieronder vindt u enkele specificaties van de loods. Helaas hebben we geen foto’s van dit specifieke project. De foto’s die u wel op deze pagina vindt zijn van andere Q Loods projecten.

Loods Ertvelde:

Afmetingen

  • Lengte: 15 meter
  • Breedte: 6 meter
  • Goothoogte: 2,75 meter
  • Nokhoogte: 3,55 meter
  • Hellingshoek: 15º

Zelf een loods samenstellen

We hopen dat u zo een beetje een idee heeft kunnen krijgen over wat voor loodsen wij kunnen bouwen en wat voor services wij u kunnen bieden. Bent u enthousiast geraakt en wilt u ook een loods (laten) bouwen? Bekijk dan nu ons aanbod aan bouwpakketten, of stel uw eigen loods samen!

Stel hier uw eigen loods samen!


Animatie montage zelfbouwloods


Zelf een loods bouwen? Onze zelfbouwloodsen zijn compleet verkrijgbaar vanaf € 6500,-

Deze kleine zelfbouwloodsen zijn gemakkelijk te plaatsen om het huis. Met een loopdeur en een kleine poort kunt u snel en eenvoudig uw spullen en zelfs voertuigen opslaan. Door het gebruik van staal is er van onderhoud vrijwel geen sprake. U heeft dan een strakke, mooie opslag die door de vele leverbare kleuren een fraaie uitbreiding van uw leef- en werkruimte is.

Bekijk hier het complete aanbod van de pakketten!


Wij leveren ook zelfbouwloodsen die te gebruiken zijn als bedrijfshallen!

Naast loodsen leveren we nu ook bedrijfshallen. De bedrijfshallen zijn in vrijwel elk formaat verkrijgbaar. Ook bij bedrijfshallen bieden wij montageservice aan. Neem contact met ons op om een offerte voor een bedrijfshal aan te vragen.

Stel uw vraag via Twitter of Facebook!