Heeft u bouwplannen voor een loods? Vraag onze loodsen referentielijst aan!

Een loods bouwt u als u op zoek bent naar opslag en/of werkruimte. Alle wensen die u stelt aan de perfecte loods moeten vertaald worden. Om te weten wat u wilt, is het belangrijk dat u eerst weet wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u online al een beeld krijgen van de verschillende soorten loodsen die er zijn. U kunt ook met onze 3D configurator uw loods naar uw wensen samenstellen, maar het is ook prettig om loodsen in het echt te zien. Daarom hebben wij een loodsen referentielijst opgesteld! Hiermee krijgt u adressen van onze loodsen in uw buurt en kunt u hier zelf een kijkje nemen. Interesse?

Op deze lijst hebben wij een selectie gemaakt van verschillende soorten loodsen. Natuurlijk is elke loods anders, omdat de wensen van de gebruiker hierin verwerkt zijn. Echter geven onze klanten aan dat als zij een loods in het echt hebben gezien, zij een beter beeld hebben van wat zij zelf willen en kunnen bouwen. Het geeft een idee van de uitstraling en afmeting die een loods heeft. Ook zijn zo de diverse mogelijkheden van Q Loods te zien. Na het bekijken van onze loodsen kunt u zelf aan de slag met onze 3D configurator om zelf uw loods samen te stellen.

Waarom de loodsen van Q Loods bekijken?

Een Q Loods bouwt u in elke gewenste stijl en maat. De gemiddelde bouwtijd is minder dan 1 week! Onze loodsen zijn leverbaar vanaf 6 meter breed, 8 meter lang en 2,5 meter goothoogte. U bepaalt zelf of u een geïsoleerde loods of een niet geïsoleerde loods wilt bouwen. Ook kunt u zelf de soorten dak- en wandbeplating uitzoeken. Verder kunt u zelf de kleur en de plaats van deuren en ramen bepalen. Kiest u voor een loods van Q Loods, dan kiest u voor snelheid van leveren. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bovendien is het mogelijk uw loods helemaal zelf te bouwen. Een Q Loods is zo ontworpen dat u snel en eenvoudig zelf bouwt. Bouwt u liever niet zelf? Dat is geen probleem. Q Loods heeft een bouwteam dat uw loods kan monteren.

Vraag onze loodsen referentielijst aan

Q Loods levert loodsen in Nederland en België. Wanneer u onze loodsen referentielijst aanvraagt, krijgt u altijd een referentie bij u in de buurt. Zo heeft u een idee van hoe wij in het echt uw loods kunnen bouwen.

Tot slot

Wilt u liever direct contact met een van onze medewerkers? Wij horen graag van u! U kunt ons bereiken via 026 – 781 0781 of stuur een mail. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Q Loods is onderdeel van de Finish Profiles Group. Al meer dan 40 jaar hebben wij ervaring met het bouwen met staal. Profiteer van onze kennis en ervaring bij het bouwen van uw loods.