De eerste curlinghal van België is bijna een feit!

Er wordt al maandenlang aan gewerkt, maar de allereerste curlingbaan van België is nu toch echt bijna een feit! In de Zemste deelgemeente Elewijt worden op dit moment de laatste handelingen uitgevoerd om de curlinghal startklaar te krijgen en over twee weken (datum van schrijven: 10-04-2017) moeten de eerste wedstrijden gespeeld kunnen worden.

De curlinghal beschikt straks over drie banen en biedt ook ruimte voor een kantine en kleedkamers. De curlingclub in Zemst is erg enthousiast over het project, omdat ze nu niet langer afhankelijk zijn van bestaande schaatsbanen. Hier kunnen ze namelijk qua uren beperkt terecht en zitten ze met een ijskwaliteit die niet optimaal is voor de sport.

Ook wij van Q Loods zijn erg enthousiast over de eerste curlinghal van België en zijn er trots op dat we aan dit project hebben mogen werken! Het is maandenlang hard werken geweest en dat blijkt uit het resultaat. We hopen daarnaast dat de curlinghal de interesse in de sport zal aanwakkeren en versterken.

Zoals u ziet zijn de toepassingen van een Q Loods veelzijdig en haast oneindig. Heeft u ook een uniek project en bent u op zoek naar een voordelige, ijzersterke en perfect afgewerkte oplossing? Neem dan eens contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn!