Bouw uw eigen opslagruimte met een doe-het-zelf loods van Q Loods

Heeft u meer opslagruimte nodig? Met een doe-het-zelf loods van Q Loods kunt u dit op een gemakkelijke manier zelf regelen. Met een gemakkelijke handleiding creëert u zelf een geordende plek voor uw gereedschap, machines en voortuigen, of een eigen plek voor de camper met flink wat ruimte over om te klussen. Onze loodsen bieden een eenvoudige en goedkope oplossing voor het creëren van meer ruimte. Een doe-het-zelf loods van Q Loods wordt namelijk geleverd als een bouwpakket, welke u vervolgens zelf in elkaar kunt zetten met behulp van onze uitgebreide handleiding. Voor het overgrote gedeelte van het opzetten van de doe-het-zelf loods heeft u alleen maar een slagmoersleutel nodig.

Welke afmeting u maar wilt

Wilt u graag meer opslagruimte op uw erf? Dan bent u bij Q Loods aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan doe-het-zelf loodsen met verschillende afmetingen. Daarnaast kunt u zelf de maten van de deuren bepalen en of de doe-het-zelf loods geïsoleerd moet zijn. Zo weet u altijd zeker dat de loods aan uw wensen voldoet. Wilt u een loods in aangepaste maten? Bij Q Loods kunt u een doe-het-zelf loods op maat aanvragen. Zo past er altijd een loods op uw erf. Door ons ontwerp hoeft u vaak zelfs niet eens een vergunning aan te vragen, waardoor u direct kunt beginnen met bouwen. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe opslagruimte!


doe-het-zelf loods


Q Loods

Wanneer u een loods nodig heeft voor uw terrein of erf wilt u natuurlijk de loods die het beste bij u past. U wilt een efficiënte, sterke constructie, een hoog gehalte aan bruikbaar oppervlak en u wilt een snelle bouwtijd. Dan bent u bij Q Loods aan het juiste adres. Q Loods is namelijk ontstaan vanuit het idee zo efficiënt en gemakkelijk mogelijk een loods te bouwen. U kunt de doe-het-zelf loods gemakkelijk bij ons bestellen, waarna u hem gemakkelijk zelf in elkaar kunt zetten. Komt u er niet uit? Dan kunnen wij u uiteraard helpen met het bouwen. Ook kunt u bij ons terecht voor losse onderdelen en voor hulp bij het aanvragen van vergunningen. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden van Q Loods? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon, e-mail of ons contactformulier! Dan helpen wij u graag verder.