Bedrijfshal laten bouwen in Drenthe met Q Loods

Wilt u een sterke bedrijfshal laten bouwen in Drenthe of omgeving die u helemaal zelf kunt samenstellen? Dan bent u bij Q Loods aan het juiste adres. Q Loodsen zijn leverbaar in elke mogelijke afmeting. Bij Q Loods kunt u zelf uw bedrijfshal samenstellen door uw gewenste afmetingen, beplating en zetwerk te kiezen. Zo koopt u altijd een bedrijfshal die aansluit op uw visie.

Zelf een loods samenstellen
Kant-en-klaar loodsen bekijken

Mogelijkheden met een bedrijfshal

Wanneer u een bedrijfshal wil laten bouwen in Drenthe met Q Loods, zijn de mogelijkheden enorm veelzijdig. Onze bedrijfshallen zijn ideaal voor wanneer u meer ruimte wilt voor de opslag van uw goederen of voor een werkplaats. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, met een bedrijfshal van Q Loods kan het allemaal. Wilt u graag weten wat voor u de mogelijkheden zijn met een bedrijfshal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

loods aluminium frame
  • Zelf te bouwen

  • Gemakkelijk

  • Helemaal op maat

  • Koud of geïsoleerd
  • Diverse afwerkingen

  • Duurzaam

Zelfbouwloodspakket van uw bedrijfshal

Om het laten bouwen van een bedrijfshal zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk te maken, hebben wij een zelfbouwpakket ontwikkeld. Zo kunt u nu ook terecht bij Q Loods voor een zelfbouwpakket van uw bedrijfshal. Ook bij deze pakketten kunt u uw bedrijfshal geheel samenstellen naar uw wensen en voorkeuren.

Het monteren van een zelfbouwpakket is ook eenvoudig: voor het overgrote deel van de constructie heeft u slechts een slagmoersleutel nodig. Daarnaast bieden wij een uitgebreide montagehandleiding aan waarmee u gemakkelijk zelf aan de slag kunt gaan. Wij kunnen zelfs de vergunning voor u regelen, zodat het realiseren van uw bedrijfshal zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Bedrijfshal laten bouwen in Drenthe

Video’s

Bent u benieuwd hoe u een bedrijfshal laat bouwen? Dankzij onze doelgerichte en kwalitatieve aanpak van concept tot oplevering heeft u altijd een bedrijfshal die aansluit bij uw visie. Bekijk hieronder de filmpjes voor het resultaat van de bouw van een bedrijfshal, of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Contact

Q Loods | Bedrijfshal laten bouwen Drenthe | Loodsen | Zelfbouwpakketten