Van A tot loods

/Van A tot loods
Van A tot loods 2019-03-30T13:36:40+00:00

Een loods is een ingewikkeld product en kan daarom bij ons niet in de online winkelmand geplaatst worden. Elke loods ofwel elke situatie is uniek. Daarom doorlopen we een aantal stappen in het bestelproces voordat we een loods bij u kunnen leveren. Hieronder wordt beschreven hoe ons bestelproces verloopt zodat u weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

U vraagt een offerte aan door middel van ons offerteformulier. U ontvangt zo spoedig mogelijk een offerte van ons.

(Bij uitzonderlijke  projecten kan het maken van een offerte wellicht iets langer duren)

Toelichting

Om er voor te zorgen dat alles duidelijk is, zal u na het ontvangen van uw offerte gebeld worden door één van onze adviseurs. Deze zal de offerte en eventuele vragen met u doornemen.

Het is altijd mogelijk een afspraak met één van onze adviseurs in te plannen. Ook is het mogelijk een gebouwde loods van ons te bezoeken.

Checklist

Omdat een loods geen alledaags product willen wij er zeker van zijn dat alles correct is. Daarom zullen wij u een checklist sturen met alle bij ons bekende gegevens over de loods. Aan de hand hiervan kunt u zeggen of alles klopt.

Tekeningen

Nadat de checklist is afgerond zal één van onze constructeurs aan de slag gaan met het ontwerpen van de constructie. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een getekend ontwerp van de staalconstructie.

Wij verwachten niet dat u het ontwerp controleert op structurele details. Het gaat hier vooral om de locaties van de deuren en of er staal zit waar u dit verwacht en er openingen zitten waar u deze wilt hebben. Indien u eventueel later goten of ramen wilt plaatsen, dan is het verstandig dit nu aan te geven.

Controle

Nadat u de tekeningen heeft goedgekeurd zal u tevens een grondplan/ ankerplan ontvangen. Hiermee kunt u eventueel aan de slag voor een betonvloer.

Bestellen

U ontvangt van ons een koopovereenkomst. Zodra u deze ondertekend en teruggestuurd heeft start de fabricage. Onze adviseur neemt dan contact met u op om de leveringsdatum door te geven.

Indien er omstandigheden zijn die van belang zijn voor de exacte leverdatum, stel de levering moet op een bepaalde dag of tijdstip geeft u dit dan zo spoedig mogelijk aan, dit geldt overigens ook voor speciale omstandigheden op uw locatie.

Fabricage

De fabricage wordt gestart en al snel zal er een beoogde leverweek bekend zijn, dit zal aan u worden doorgegeven. Indien er omstandigheden zijn die van belang zijn voor de exacte leverdatum, stel de levering moet op een bepaalde dag of tijdstip geeft u dit dan zo spoedig mogelijk aan, dit geldt overigens ook voor speciale omstandigheden op uw locatie.

De loods wordt geleverd door een vrachtwagen met kooi-aap.

Levering

Over het algemeen wordt de loods geleverd in 2 á 3 pakketten van 1 meter breed. De lengte wordt bepaald door enerzijds de goothoogte en de helft van de breedte van de loods, pakketten van een loods van bijvoorbeeld 10 meter breed zullen tussen de 6 en 8 meter lang zijn.

Het is verstandig de pakketten zo dicht mogelijk naast de bouwplaats te laten leggen. De loods wordt geleverd door een vrachtwagen met kooi-aap.

Zelfbouw

Indien u uw loods zelf bouwt wordt er standaard een introdag door ons aangeboden. Op onze locatie in Arnhem krijgt u een uitgebreide voorbereiding op uw zelfbouw.  In deze tijd legt de medewerker u alles uit wat u moet weten, zodat u vervolgens de rest van de montage zelf af kunt handelen.

Montage

Indien u heeft gekozen voor montage dan wordt u gebeld over een afspraak met ons montageteam.

Denkt u er wel om dat het terrein goed bereikbaar moet zijn voor vrachtwagencombinatie of kooi-aap.

Nazorg

Om er zeker van te zijn dat alles naar wens is verlopen zullen we na oplevering contact met u opnemen. Zo blijven wij onze service en bestelproces verbeteren.